Kick-off for mentorprogrammet Lederkraft – en vellykket start!

Jannicke7nyhetene

Nå er vi endelig i gang! For en inspirerende dag det ble da alle mentorer og adepter samlet seg for den første runden av mentorprogrammet Lederkraft. Det ble en dag full av engasjement og energi!

Mentorer og adepter fra både Värmland og Innlandet møttes 16. oktober på ANC i Arvika for å delta på kick-off, og offisielt starte denne spennende reisen. Mentorprogrammet  Lederkraft er en unik satsing som har som mål å styrke lederskapet innen industrien, med spesielt fokus på å løfte kvinnelige entreprenører og ledere. Programmet tilbyr en mulighet for kvinner i industrien til å få støtte, veiledning og inspirasjon gjennom mentorskap.

Hva er Lederkraft?

Lederkraft er et mentorprogram som er opprettet for å drive industrien fremover ved å fremme kvinners lederskap og entreprenørskap. Gjennom programmet får deltakerne tilgang til erfarne mentorer som hjelper dem å utvikle seg både profesjonelt og personlig. Målet er å utfordre, styrke og støtte deltakerne i deres lederreiser, og på den måten bidra til en mer bærekraftig og inkluderende industrisektor.

Et grenseløst samarbeid

Mentorprogrammet finansieres av Interreg Sverige-Norge og er en del av prosjektet Grön Industriväxt. Programmet er et grenseløst samarbeid mellom 7sterke i Innlandet og IUC Stål & Verkstad i Värmland, noe som gir deltakerne tilgang til et bredt nettverk av bransjeledere og eksperter fra begge land.

Linda Bernhardsson fra IUC Stål & Verkstad og Jannicke Mykkestue fra 7sterke ledet onsdagens kickoff, hvor både mentorer og adepter startet sin reise sammen. I løpet av de neste ni månedene vil deltakerne få støtte i å utvikle sitt lederskap og entreprenørskap, og vi ser frem til å følge deres fremgang!

En lovende start

Takk til alle mentorer og adepter for deres fantastiske engasjement og vilje til å vokse og utvikle seg. Deres deltakelse gjorde det første møtet til en inspirerende og minneverdig start på dette mentorprogrammet. Vi ser virkelig frem til å støtte og dele denne reisen med dere!